logo-social-media-wit-achte

OVER ONS

Idee. Vormgeving. Product. Dat is wat u bij Hilhorst Reclame onderéén dak vindt! Wij staan bekend om onze brede productkennis en productaanbod, onze snelle levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Team

"Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal." (Albert Einstein) 
Wij combineren de kernwaarden logica en verbeelding. De mensen van Hilhorst Reclame zijn creatieve personen zijn die denken in haalbare oplossingen. Bij ons gaat u doelgericht van A naar B met het geheime ingrediënt: onze verbeeldingskracht!

We zijn een soepel ingespeeld team van technisch handige mensen, zowel op de studio en kantoor als in de werkplaats. Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardige uitvoeringen van creatieve haalbare ideeën. Onze jarenlange ervaring, onze nieuwsgierigheid naar vernieuwingen in de markt samen met een strakke planning en efficiëntie maakt dat wij uw communicatie zeer snel zichtbaar kunnen realiseren.

De voordelen van Hilhorst Reclame:

  • creatieve en realistische ontwerpstudio
  • eigen productie en montage afdeling
  • duidelijke communicatie met één contactpersoon
  • snelle levering tegen scherpe prijzen
  • compleet aanbod van visuele communicatie, zowel fysiek als digitaal

Doel

Wij streven er naar om verrassend en uniek, verfrissend, trendgevoelig en vernieuwend te zijn binnen de wensen en het budget van de klant. Voorop staat altijd de zichtbaarheid van onze klant waardoor je ook écht gezien wordt!

Idee. Vormgeving. Product. 

Weth. klompstraat 5
7951 SC Staphorst
T .: 0522 46 46 16
info@hilhorst-reclame.nl

janniek
ruut
maurice
bettus
ype
joeri
Ben